Den tredje torsdagen i november firar man Thanksgiving i USA. I år blir det 24 november – imorgon. MPumpkin piean äter oftast kalkon och pajer av olika slag bland annat Pumpkin pie. För några år sedan lärde jag mig göra en raw food pumpa cheesecake och här kommer min raw food Pumpkin pie cheesecake. Detta är något av det godaste som finns att äta!

Jag började tillaga den i helgen och bottnen och pumpafyllningen står i frysen. Jag kommer att ta ut den ikväll och ställa den i kylen. Sen gör jag topping imorgon eftersom toppingen kan få sprickor av att stå i frysen. När den är helt färsk blir som ett lager med grädde på toppen.

Detta blir en stor paj som räcker till många eftersom vi är en stor familj med flera vänner. Men den är mäktig och en fjärdedel av receptet räcker för 3-4 personer. Njut!

Translate »