Raw Food Chef Karen E. Osborne och Dr Ritamarie Loscalzo inspirerar med deras vansinnigt goda recept!

Detta smoothie recept kommer av en egen önskan om att dricka en grön smoothie till frukost utan smaken av grönt! Jag ville även använda zucchini som alternativ till mandlar och frön och det finns fler recept på gång.

Jag använder gärna en kombination av zucchini och tex mandlar men detta recept står sig själv helt utan mandlar, nötter och frön om det är det du önskar. Jag väljer att använda mandelmjölk och en blandning av kakao och koffeinfritt kaffe till min frukost.

Det gäller att vara förberedd. Karen Osborne håller frysen fylld med en 5 liter säck av frysta zucchini. Jag håller flera påsar klara i frysen. Varje påse innehåller 250 g skivade zucchini-squash. Jag har även testat med 2,5 dl mixade jordgubbar istället för mjölk och kakao.
Vad tycker du om choklad varianten?

Nyhet! Kräm med bär…

Translate »